For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Byg drømmeboligen i Arnbjerg- med søerne i Viborg som nærmest nabo


Byder du på en byggegrund i Arnbjerg?

Viborg Kommune er pt. i fuld sving med byggemodningen af et splinternyt boligområde i sydbyen. Grundene sælges i budrunde og der er frist for købstilbud den 24. november! Har I drømme om at bygge drømmeboligen i Arnbjerg har I garanteret en hel masse spørgsmål der gerne skulle findes svar på.
 

Kom til inspirations aften

Tirsdag den 22. november kl.19:30 byder vi velkommen til inspirations aften her på tegnestuen. Vi sørger for lidt godt til ganen, en masse god bolig inspiration samt konkrete svar på jeres spørgsmål. I løbet af aftenen kommer vi omkring hvordan man placerer sit hus mest hensigtsmæssigt på grunden, prikker til opfattelsen af en fornuftig rum og funktions opdeling, drøfter lys, lyd, materialer & energi.
I forhold til bestilling af forfriskninger vil vi gerne vide hvis I kommer - giv blot besked ind på vores Facebook side, eller på telefon 2892 2871. Vel mødt - vi glæder os til en hyggelig aften i boligens tegn :)

Sådan håndterer du dit byggeprojekt

Det er fedt at få lov til at bygge sit eget hjem, - men hold da op hvor er der mange ting der skal tages stilling til! Vi tager processen fra en ende af - fra køb af byggegrund til indflytning i jeres nye hus. I får tips om faldgruber der kan undgås og råd med på vejen omkring byggeriet, uafhængig om I vil lade et typehus firma bygge for jer, en lokal entreprenør, - eller om I vil bygge med eller selv. Fidusen er at vi får besvaret som mange af jeres spørgsmål som muligt og I får en god fornemmelse af hvordan I kommer videre i jeres eget proces. 
Se hele Viborg Kommunes materiale omkring byggegrunde i Arnbjerg her.

Hvad må du bygge på grunden?

Viborg Kommune har udarbejdet en særlig detaljeret lokalplan for hele Arnbjerg området. Planen udstikker retnings linier omkring hvordan du må bygge i området, samt omkring håndtering af regnvand mm. Vi gennemgår lokalplanens væsentligste punkter & de overordene punkter fra bygingsreglementet der samtidig skal tages stilling til.

Meld dig til

I forhold til bestilling af forfriskninger vil vi gerne vide hvis I kommer - giv blot besked ind på vores Facebook side, eller på telefon 2892 2871. Vel mødt - vi glæder os til en hyggelig aften i boligens tegn :)
Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere