For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Arkitekten reddede vores fremtid i huset


Et kaffemøde var nok til at få Allan Vinjegaards planer om udstykning af sin grund på rette spor.

Allan Vinjegaard har en grund på 2700 kvadratmeter i Skanderborg, som han gerne vil dele op og sælge noget fra. Han havde et konkret tilbud fra en køber, der ville bygge en ejendom med lejligheder til udlejning på noget af grunden, og derfor tegnede Allan Vinjegaard selv en skitse over en mulig opdeling af grunden.

Arkitekthjælp gav overblik

Men han havde brug for et professionelt bud på, om det var den rigtige løsning, og faldt over tilbuddet om en Kaffepakke fra Method & Madness Architects.

- Det så ud som en god mulighed med et par timer, hvor vi kunne få et hurtigt overblik og hjælp til at finde den helt rigtige løsning, siger Allan Vinjegaard.

- Det første Michelle sagde til os, da hun kom hjem til os var, at hun kom til at skuffe den køber, vi havde på hånden. Og hun fik hurtigt gjort det klar for os, hvorfor det var en løsning, vi ikke ville kunne leve med. Det ville virkelig ødelægge vores egen grund, siger han.

Arktekten har styr på lys og udsigt

- Michelle kunne fortælle, hvad det ville betyde for lyset, solen og vores udsigt, og havde virkelig styr på alt det, som vi ikke vidste, vi skulle tage i betragtning, siger Allan Vinjegaard.

Selvom den oprindelige plan blev skudt ned, arbejdede de videre med en løsning på udstykningen.

- Kaffemødet endte med, at vi fik en skitse med en løsning, hvor grunden bliver delt op i to nye parcelhusgrunde og så vores egen. Og med forslag til, hvordan de to nye huse kan placeres på grunden, så både de nye beboere og vi selv får de bedste forhold.

Kaffemødet var fantastisk

- Det har været fantastisk for os. Det var vildt godt at få det kaffemøde, og det har reddet vores fremtid her i vores hus, for der er ingen tvivl om, at vi var blevet rigtigt kede af den oprindelige løsning. Og så kostede det jo bare 2000 kroner, så det vil jeg virkeligt anbefale andre at gøre også, fortæller Allan Vinjegaard.

Han er gået videre med projektet, og næste skridt er et møde med Skanderborg kommune for at få de nødvendige tilladelser.

- Vi har lige haft en time mere med Michelle, fordi vi havde nogle konkrete spørgsmål i forhold til mødet med kommunen, og nu føler vi os virkeligt klædt på det møde, slutter han.

Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere