For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Byggetilladelse på rekordtid


Vil du også inddrage garagen til bolig ?

Sonja & Erich, bygherre på projektet siger om forløbet: 

”Vi havde længe næret ønsket om at inddrage vores garage og værksted til beboelse og havde overvejet forskellige løsninger …. uden at kunne komme videre. Vi havde brug for arkitekthjælp og kontaktede Method & Madness. 

Ombygningen er nu tilendebragt, og vi har taget nyt bryggers, gæstetoilet, værelse, depotrum og værksted i brug. Vi er meget tilfredse med resultatet, som startede med kontakten til Method & Madness. En kontakt som vi har været meget glade for – den har absolut været honoraret værd!!!”

Bookede Arkitektens Kaffepakke til kr. 2495

Ved et kaffemøde med Michelle lavede hun flere forskellige løse skitser med diverse forslag og muligheder. Michelle var meget lydhør overfor vore ønsker og behov, og vi havde stort udbytte af den professionelle hjælp. Efterfølgende overvejede vi de forskellige muligheder og kontaktede igen Method & Madness for at få udarbejdet byggetegninger til håndværkere og til byggesagsbehandling. I denne proces havde vi flere ønsker og rettelser, som Michelle fik indarbejdet på bedste vis. Byggetilladelse blev udstedt, og vi kunne gå i gang med projektet.

Sagsbehandlingstid på 4 dage i Viborg Kommune

Vi startede projektet på Mosevænget op, som vi gør med de fleste, nemlig en kaffepakke, som består af et koncentreret møde hos bygherre på et par timers tid, pakket med en masse ideer, inspiration og afklaring af tvivlsspørgsmål. Næste fase var skitsepakken, som overordnet omfatter et designforløb med tilhørende tegnings- og modelmateriale. Disse 2 faser forløb som sædvanligt i forhold til varighed, men det gjorde næste fase ikke, nemlig myndighedstillægget - hvor Method & Madness arkitekter videredetaljerede skitsematerialet, så informations- og præcisionsgraden, der er nødvendig for at søge om byggetilladelse, dækkes ind. Dette materiale behandlede Viborg Kommune, så der efter en rekordtid på KUN 4 dage landede en byggetilladelse i postkassen!

Det videre forløb med ombygningen/tilbygningen af enfamiliehuset stod familien Kabus selv for i samarbejde med andre håndværkere.

Få hjælp til din ombygning

Har du også brug for hjælp med at ombygge din garage til bolig? Kontakt Michelle på tlf.  28 92 28 71 og få arkitekt rådgivning fra kun kr. 2495.
 
Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere