For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Guide til ny byg


1. Pen og papir

Glem i første omgang, at tegningen skal være målfast. Find først ud af, hvilke rum du vil have. Hvordan skal de ligge i forhold til hinanden, og skal de placeres i stueetagen eller på 1. salen? Når det grundlæggende er på plads, tegner du endnu en skitse; nu i målestoksforhold, f.eks. 1:100. Lyder det uoverskueligt, kan vi hurtigt hjælpe dig i gang. Invester kr. 2495.- og kom godt fra start med dit byggeprojekt.  

2. Find inspiration til dit nye hus

Lav en ”bygge-scrapbog”. På computeren, i et ringbind – formen er ikke så vigtig, så længe du har et sted hvor trådene samles og ideerne får grobund. Brug udklip, tegn selv eller søg billeder på google, og fyld din scrapbog med ideer til udformningen af huset, facadematerialer, ovenlysløsninger, indretning mm. Skriv alle ønsker og ideer ned. Også selvom de virker skøre. Få mere inspiration til dit nye hus her.

3. Undersøg og sæt dig ind i regler og love om nybyggeri

I planlægningen af dit nybyggeri, bør regler om f.eks. bebyggelsesprocent, afstand fra skel og den skrå højdegrænseplan undersøges og arbejdes ind i planen. Derudover kan bla. et kig på f.eks. lokal- og kommuneplansbestemmelser hjælpe dit projekt godt fra start. Læs mere om reglerne for at bygge nyt hus her.

4. Lav et byggebudget

Hvor meget skal håndværkerne have i løn, hvad koster de valgte materialer, og hvor mange penge skal man regne med at bruge på uforudsete udgifter? Fastlæg et budget for dit nybyggeri, og undgå store overraskelser, ved at være grundig fra start. Et godt byggebudget sikrer, at økonomien holder helt til huset står færdigt. Klik her, og få mere information om, hvad det koster at bygge nyt, eller kontakt Michelle på tlf.: 28 92 28 71 og få en skabelon til dit byggebudget.

5. Planlæg og organisér dit forløb

Find kalenderen frem, og få noteret dig hvornår de endelige tegninger/planer af huset skal være færdige. Derefter kan der bestilles materialer, derefter murer og håndværker. Jo før man kommer i gang, jo før bliver man også færdig. Sørger du for at få organiseret dig fra starten, sikrer du dig et næsten gnidningsfrit forløb, uden store overraskelser undervejs.

Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere