For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Præfabrikation er fremtiden


Præfabrikeret byggeri forstås som bygninger fremstillet og samlet på fabrik; enten som rumstore moduler eller som større bygningsdele i form af eksempelvis lette facader eller tagelementer. En af fordelene ved præfabrikation er tidsbesparelsen. Fabriksproduktionen betyder nemlig, at elementerne kan produceres meget hurtigt, når først produktionen er sat i system og foregår på samlebånd. Der opstår færre misforståelser og mindre ventetid, ligesom produktionen kan køre uhindret i al slags vejr. Delene bliver produceret, så de er nemme at montere, og de helt store elementer til f.eks. præfabrikerede parcelhuse kan rejses og monteres i løbet af bare få dage. Alle disse faktorer betyder, at byggeriets kvalitet højnes.

 

Effektiviseringen af produktionen giver mindre materialespild, mindre materialeforbrug samt besparelser på forbrug af el, vand osv. i produktionen, så præfabrikation af nye huse gør også et byggeri mere bæredygtigt sammenlignet med traditionelt byggeri.

 

Tid er lig med penge, så den effektive fremstilling og leverance gør, at prisen for at bygge en ny bolig med præfabrikerede moduler (i nogle tilfælde) kan komme ned under 12.000 kr. pr. m2 plus tilslutning til forsyning og tilkøb af byggegrund. Til sammenligning koster nyt byggeri til helårsbeboelse 16.000 kr. pr. m2 plus tilslutning til forsyning og tilkøb af byggegrund. Prisen afhænger selvfølgelig af mange parametre - bla. materiale og form valg, antal m2 samt hvor stor en andel af projektet er vådrum og køkken. Præfabrikation er et emne med stort fokus og udviklingen på området er konstant. 

Se mere om, hvad det koster at bygge nyt, her.

 

At skabe et modulsystem, hvor variationen vægtes højt, så hver familie kan skabe deres eget udtryk og f.eks. sikre gode dagslys indfald er essentielt i forhold til at kunne skabe vellykket arkitektur. Førhen var præfabrikeret byggeri ofte kedeligt da de fleste elementer eller moduler var ens, men i de se senere år har der vist sig en fornyet interesse for præfabrikation hos arkitekter og producenter som har øjnet yderligere potentialer ved præfabrikation. De har søgt at udnytte den rationelle fremstilling til at tilbyde massefremstillet arkitektur til en rimelig pris og i en god kvalitet med mulighed for at tilpasse produktet individuelt til hver enkelt kunde.

 

Fordelene ved præfabrikation opsummeret: tid, kvalitet, bæredygtighed, økonomi - kort sagt: PRÆFABRIKATION ER FREMTIDEN!

 

Overvejer du at bygge nyt, har du planer om drømmehuset eller behov for mere plads i form af en tilbygning kunne præfabrikation være løsningen. Kontakt os, for at få professionel og kvalificeret hjælp til dit byggeprojekt for kun kr. 2495.-. Book din tid her

Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere