For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Materialevalg til facaden


Hvilket materiale skal du vælge til drømmeboligen? Både udtryk, pris samt holdbarhed og vedligeholdelse har betydning for valget af mateialer. Derfor skal man gøre sig en del overvejelser om hvilket materiale, som stemmer bedst overens med både budget og endeligt udtryk. 

Hvilket materiale?

Hvilket materiale skal man så vælge? Det billigste eller det, som holder længst? Materialevalg er aldrig noget, man som sådan kan sætte en finger på, og sige, at én mulighed er den rigtige. Her handler det mere om de personlige ønsker og behov. Her på siden kan du klikke dig videre til spændende information omkring de mest populære materialer, og skabe dig en ide om, hvilket udvalg af materialer du vil bruge til lige netop dit byggeprojekt. 

Mursten har i lang tid været, og er stadig, én af danskernes favoritter. Læs mere om tegl og murede huse her. 

 

Skal du bygge nyt, eller skal 70'er boligen 'peppes' op? Byg i træ.

  

Det er vigtigt for enhver bolig, at der strømmer nok dagslys ind. Dagslys gør dig glad - Så hvorfor ikke sørge for rigeligt dagslys med en facade i glas?


En facade kan have enormt mange udtryk, og man kan f.eks. skabe dynamik ved at blande materialerne, f.eks. kan man matche metal med træ eller natursten. 

 

Søger man det mere enkle udtryk, kan f.eks. gasbetonblokke eller fibercementplader bruges til facaden på dit nye hus. Fibercement bruges  også ofte som tagbelægning.

  

Vidste du, at natursten er noget af det allermest holdbare, når det kommer til materialer? Brug dem i haven, hvor belægningen skal kunne tåle lidt af hvert.

Lad os hjælpe dig!

For kun kr. 2495.-, kan du få professionel arkitekt hjælp til valg af materialer. Book her! 

Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere