For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Fibercementplader


Fibercementplader findes i mange former og farver, og efterlader både arkitekten og dig, som bygherre, med frie hænder til at være kreative med både udformning og udtryk af facaden. Få professionel arkitekt hjælp til facadens udtryk mm. Book her til kun kr. 1995.- Fibercementplader er, som navnet afslører, fremstillet af cement og fibre. Før i tiden (før 1987), blev fibercementplader, også kendt som eternitplader, lavet med asbest-fibre, som sidenhen viste sig at være sundhedsskadelige. Derfor bliver de nu fremstillet med plast- og cellulosefibre, som ikke er sundhedsskadelige.

Udformning

Fibercementplader ses både i forbindelse med træ og mursten mm., men kan også sagtens findes som hele facader. Ved at bruge fibercementplader, kan man både bruge det i sammenhæng med andre materialer, for at skabe en fed og slående kontrast, eller man kan være kreativ med en facade fuldstændigt i fibercementplader, for at få et unikt udtryk. 

Få spandevis af inspiration på vores Pinterest side!

Fiberbeskyttelse

Fibrene, som er tilsat i pladerne, gør dem slidstærke. Det betyder også, at fibercementplader ikke revner, når de bliver udsat for sol, regn, vind samt varme og kulde. Fibrene forstærker i det hele taget pladernes holdbarhed, og de kan stå imod de fleste stød og slag uden skrammer.

Vedligeholdelse

Fibercementplader er utroligt nemme at vedligeholde, da de kun i meget lille grad bliver påvirket af vind og vejr, og evt. langsomt skifter farve. En grundig vask en gang om året, samt en gennemgang af facaden, hvor evt. løse skruer skrues fast, og spindelvæv samt evt. planterester børstes væk. 

Pris

Prisen for at lave en facade i fibercementplader, kan svinge fra ca. 450kr. – 1000kr. pr. kvadratmeter udelukkende for pladerne. Oveni denne pris, skal lægges prisen for resten af facadekonstruktionen. Er du i tvivl om hvad hele dit projekt koster? Se her!

Hvad koster det at bygge nyt hus? 

Hvad koster det at byge en tilbygning?

Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere