For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Glas


Tænker du på at bygge et nyt hus - eller har du et typehus fra 60érne der skal opdateres? Intet problem! Hvad med at overveje at bruge glas i facaden? Glas bliver mere og mere populært i byggeriet, og det kan man godt forstå. Glas som facademateriale kan selvfølgelig bruges som vinduer der lader lyset komme ind, og så får det boligen til at virke mere åben, både ude- og indefra. Samtidig kan glas bruges som ren facade beklædning, - hvor det bagmales for at give et farvespil, sandblæses med lys bagved eller blot monteres foran et andet materiale for at give et individuelt udtryk. Mulighederne er mange - og behøves ikke koste så frygtelig meget mere end en traditionel løsning i facaden - blot at løsningen er tænkt helt igennem. Er der en del af din bolig du gerne vil sætte særlig fokus på - en indgang - et fedt sidevindue med udsigt til haven mm. mm. kunne du måske overveje at bruge glas i området som materiale. Facader i glas kan give et meget stramt og stilrent udtryk også være med til at give dig den udsigt du drømmer om. 

Hvordan gør man, og hvad koster det?

Glas er et delikat materiale, som skal omgås med forsigtighed når du bygger. Det gælder både i forhold til materialets naturlige skrøbelighed, men ikke mindst på grund af de nye stramme regler omkring energitab og overophedning i boligen. Få derfor professionel arkitekt hjælp til dit glas projekt. Book her til kun kr. 1995.- Hent inspiration hos arkitekten og lad os guide dig igennem dit byggeprojekt.

 

Er du i tvivl om hvad det vil koste, at bygge nyt eller til i glas? Se mere her!

Hvad koster det at bygge til?

Hvad koster det at bygge nyt?

 

Der findes mange forskellige løsninger på, hvordan en facade i glas kan se ud, og hvilke funktioner materialet kan have, når det vælges til facaden. Læs f.eks. om, hvordan du optimerer dagslyset i din bolig her, eller tag et kig på vores Pinterest side, og få lidt ideer til hvordan din drømme-facade ser ud. 

Glas og holdbarhed

En facade i glas kan holde i utroligt mange år, hvis den i første omgang bliver tegnet og opført korrekt. Et glasparti kan modstå det meste vind og vejr, og kræver ikke mere vedligeholdelse end almindelige vinduer. Derudover er glas ikke alt for dyrt, og ser man prisen i forhold til levetiden, kan det være en god investering. 

Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere