For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Efterisolering


Hvis du går og overvejer, at efterisolere dit hus, så er der mange spørgsmål du bør tage stilling til:

  • Hvilke bygningsdele skal efterisoleres og hvordan skal de efterisoleres?
  • Indvendig kontra udvendig efterisolering af facaden?
  • Hvad er økonomisk mest fordelagtig?
  • Hvilke isoleringsmaterialer kan du anvende? 
  • Hvilke love og regler gælder på området?

Disse spørgsmål er noget du bør overveje inden du vælger hvordan du vil efterisolere dit hus.

Fordele?

Én af fordelene ved at efterisolere er naturligvis, at dit energiforbrug bliver lavere og dermed sparer du penge på længere sigt. Deruodver kan du mærke besparelsen allederede fra den dag, du får efterisoleret din bolig. Det vil altid kunne betale sig at efterisolere, og især hvis man har med nemme indgreb at gøre, såsom at lægge et ekstra lag isolering på loftet og i endnu højere grad hvis du alligevel skal i gang med en renovering, ombygning eller tilbygning!

Der hvor man skal være varsom, er ved de mere tunge energirenoveringer. Efterisolering, såsom at bryde terrændækket op for at isolere under dækket, er én af dem. Dog findes der mange hjemmesider hvor man kan beregne hvor rentabelt det vil være, at lave de forskellige indgreb. Dvs. om investeringen kan betale sig i forhold til gevinsten. Den energimærkning der er af boligen ved salg, vil naturligvis gøre boligen mere attraktiv, og dermed også forøge boligens værdi!

En anden kæmpe gevinst ved efterisolering vil være, at komforten i boligen vil blive større, da det bliver lettere at varme rum op til en behagelig rumtemperatur. Derudover vil indeklimaet blive sundere, og mindske risikoen for blandt andet skimmelsvamp fordi temperaturen på den indvendige side af ydervæggen og loftet vil stige.

Kort sagt vil efterisolering af boligen betyde: økonomisk besparelse på længere sigt, en forøgelse af værdien, et sundere indeklima, større komfort, og ikke mindst en mere attraktiv bolig i tilfælde af salg.

Få professionel hjælp

Virker det alt sammen lidt for uoverskueligt? Kontakt os, for at få professionel og kvalificeret hjælp for kun kr. 1995.-. Book din tid her!

Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere