For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Havens små fristeder – Få inspiration til drivhus eller orangeri


Haven som det multifunktionelle fristed

Området omkring huset byder på et væld af muligheder, der bare venter på den rigtige idé. Giv carporten nye funktioner og planlæg drivhuse og terrasser, så de passer perfekt til familiens behov.

Haven er vores fristed. Der hvor vi søger hen i vores fritid, når vi har brug for at slappe helt af og lægge vores travle hverdag på hylden for en stund, til fordel for fordybelse, nærvær og vores naturlige behov for at have naturen tæt på. Og mulighederne er mange.

De seneste år er små huse skudt op i haverne overalt i landet, og det klassiske redskabsskur bliver i stigende grad til et mulitfunktionsrum, hvor der både er plads til hakker og river, men hvor fokus i stigende grad er både æstetisk og ikke mindst på helt grundlæggende ”livsnydning”

Alt er muligt

Vi kan slappe af med en god bog og en kop kaffe i orangeriet. Med hænderne godt begravet i muldet i drivhuset. På sædet af havetraktoren. Vi reparerer bilen i carporten. Vi leger med vores børn i haven, spiller fodbold og hopper på trampolin.

Vi sidder på lange sommeraftener og hygger os i gode venners selskab på den overdækkede terrasse. Derfor vil vi også gerne kunne indrette os i haven efter vores personlige behov – og med lidt omtanke og knofedt – og eventuelt professionel rådgving om materialevalg og udførsel – er der faktisk næsten intet, der ikke kan lade sig gøre.

Nye opbevaringsmuligheder

Ligesom vi tilpasser vores indendørs boligindretning, så den passer bedst muligt til vores livstil, byder havegrunden, uanset om den er stor eller lille – niveaudelt, skrånene eller flad som pandekage, på et utal af muligheder.

At kunne skabe opbevaringsmuligheder til legetøj og haveredskaber, giver frihed og overskud til at udnytte alle havens mange muligheder.

Slip for tilladelse

Heldigvis er det nu blevet meget nemmere at få lige den have man drømmer om, efter regeringen har gjort det muligt for den enkelte haveejer at fornye haven med nyt drivhus, carport, skur eller orangeri, uden at skulle vente på kommunal tilladelse først.                                                                              

Det har skabt endnu bedre muligheder for at gøre det endnu sjovere at være haveejer. Dog er havens småhuse samt ikke mindst tilbygninger fortsat omfattet af en række regler. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for gode råd til indretningen af din have.

Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere