For kr.- 2495 kan du få professionel arkitekt hjælp
Byg nyt hus og få det meste ud af byggebudgettet
Få inspiration til indretning af din tilbygning
Få kvalificeret hjælp til byggetilladelsen.
BESTIL TID

Tilbygningsguide


Få råd, ideer og hent inspiration inden du går i gang .

En tilbygning kræver oftest en stor investering i din bolig. Processen kan virke uigennemskuelig da mange aspekter, som f.eks. økonomi, æstetik, lovgivning mm. skal overvejes grundigt og tages stilling til, før projektet kan gå op i en højere enhed. Følg vores tilbygnings guide her på siden, – så er du godt begyndt.

1. Brug den tid der er nødvendig for netop dit projekt

Det er essentielt i ethvert tilbygningsprojekt, at du bruger den nødvendige tid, der skal til, for at planlægge lige netop dit forløb. Det sikrer dig en struktureret og effektiv proces uden overraskelser, som gør hele arbejdet mere overskueligt og giver de løsninger du bliver allermest glad for.

2. Søg inspiration til din tilbygning

Lav et ønske- og inspirationskatalog. Saml udklip, noter, budget mm.  i et ringbind – eller en mappe på pc’en. Formen er ikke så afgørende – blot du har et sted hvor trådene samles, og ideerne kan spire. Tag et kig på vores inspirationsside her.

3. Lav et budget

Hvor mange penge skal du bruge på materialer? Håndværkere? Uforudsete udgifter? Tag dig god tid til at få lavet et grundigt budget for din tilbygning. Det sikrer dig, at økonomien holder helt til når byggeriet står færdigt. Se her, hvad det koster at bygge til!

Er du ikke så god til tal? Få tilsendt en budget-skabelon, ved at kontakte Michelle på tlf.: 28 92 28 71 eller skriv en mail til hello@methodandmadness.dk.

4. Undersøg hvilke regler der gælder.

I planlægningen af din nye tilbygning, bør regler om f.eks. bebyggelsesprocent, afstand fra skel og den skrå højdegrænseplan undersøges og arbejdes ind i planen for tilbygningen. Derudover kan bla. et kig på f.eks. lokal- og kommuneplansbestemmelser hjælpe dit projekt godt fra start. Skal du f.eks. bygge en tilbygning til sommerhus, er det andre regler der gælder, end hvis det er dit hus, der skal lægges til. 

Se om dit byggeprojekt kræver byggetilladelse her.

5. Overvej om en tilbygning er den bedste løsning?

Der er mange parametre der spiller ind når man overvejer at bygge til. En af overvejelserne går ofte på om det vil være bedre at sælge huset og finde et der er større. Kan det bedre betale sig end at lave en tilbygning? Udover økonomien spiller der selvfølgelig andre faktorer ind, som f.eks godt naboskab, god beliggenhed mm, men kigger man på en tilbygning som en ren investering, er det en god idé at sammenligne kvadratmeter priser for en tilbygning med kvadratmeter priser for salg af bolig i dit område.

Læs mere omkring økonomi og hvor meget din tilbygning kommer til at koste her.

6. Få professionel hjælp.

Virker det alt sammen lidt for uoverskueligt? Kontakt os, for at få professionel og kvalificeret hjælp til dit næste tilbygningsprojekt for kun kr. 2495.-. Book din tid her!

Forespørgsel
Send en forespørgsel – helt uforpligtende.
Cases
Projekter
Læs mere
Kurt Smedegaard Skjern
Læs mere
Arkitekten sikrede den bedste løsning
Læs mere